AJAX - hälytysjärjestelmä

Useasti palkittu AJAX hälytysjärjestelmä nyt Itä-Helsingin Lukosta.
Järjestelmä on turvallinen, monipuolinen ja helppo asentaa.Ajax on kuukausimaksuton, langaton kodin ja toimiston hälytysjärjestelmä, jonka seuraus, ohjaus ja hallinta on helppoa Suomenkielisen Ajax -mobiilisovelluksen avulla. Järjestelmässä voi olla jopa viisikymmentä eri käyttäjää.

Yhteys on salattu ja häiriösuojattu automaattisen kanavanvaihdon avulla. Ajax hubiin voi lisätä jopa 100 langatonta yksikköä.

Keskusyksikkö voidaan yhdistää verkkoon joko kaapelilla, tai erillisellä SIM kortilla. SIM kortin avulla järjestelmäsi on verkossa silloinkin, kun internetyhteys jostakin syystä katkeaa.

Hälytin on Finanssiala ry:n hyväksymä.

Ajax järjestelmä on helposti laajennettavissa sisältämään myös esimerksiki palovaroittimet, sekä vuotovahdin. Ajax järjestelmään voit liittää myös Dahuan, Colibrin, sekä IMOUn valvontakamerat, sekä tallentimet ja valvoa niitä samalla mobiilisovelluksella.

Starter kit - aloituspaketti

Ajax aloituspaketti sisältää LAN/2G keskusyksikön, langattoman liiketunnistimen, langattoman ovitunnistimen, sekä paniikkipainikkeella varustetun kauko-ohjaimen

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!