ÄLYLUKKOVIIKOT

Helppokäyttöiset ja turvalliset Yale-älylukot ovat taattua ABLOY-laatua. Älylukko tuo elämääsi uudenlaista huolettomuutta. Teemme nyt alueellasi älylukkojen asennuksia ja tarjoamme naapurustolle ammattitaitoiset asennukset erikoishintaan.

TILAA OMA ÄLYLUKKOSI TÄSTÄ!

Yale Linus -älylukko asennettuna + Yale Connect Wifi Bridge 415 €

Yale Linus® -älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan. Yale Linus asennetaan oven sisäpuolelle nykyisen lukituksesi yhteyteen. Voit siis avata lukkosi sekä puhelimella että mekaanisella avaimella! Automaattilukitus, virtuaaliavainten jakaminen, automaattinen avaustoiminto.

Yale Connect WiFi Bridge -lisälaitteen avulla voit avata oven mistä päin maailmaa tahansa, vaikka avaimen unohtaneelle lapselle. Voit myös tarkistaa puhelimestasi matkan päältä muistitko lukita oven.

Yale Linus -älylukko sopii kaikkiin asumismuotoihin, myös kerrostaloihin. Kukin asukas voi asennuttaa älylukon omaan oveensa, eikä yhteispäätöstä hankinnasta tarvita. Yale Linus asennetaan oven sisäpuolelle, jolloin huolto pääsee edelleen kulkemaan ovesta mekaanisella avaimella. Tarkista lupa asennukseen taloyhtiöltä.

Yale Doorman -älylukko asennettuna + Yale Access moduuli + Yale Connect Wifi Bridge 558 €

Yale Doorman -älylukon kanssa voit unohtaa avaimista huolehtimisen! Lukkosi aukeaa koodilla tai kulkutunnisteella ja lukitsee itsensä automaattisesti. Yale Access -moduulin avulla saat älylukkoon myös mobiiliavauksen, virtuaaliavainten jakamisen ja automaattisen avaustoiminnon.

Yale Connect WiFi Bridge -lisälaitteen avulla voit avata oven mistä päin maailmaa tahansa. Voit myös aina tarkistaa puhelimestasi muistitko lukita oven.

Karasiirrin tarvittaessa 56 € / kpl.