JABLOTRON 100+ hälytysjärjestelmä -Laadukas ja luotettava kumppani

Jablotron 100+ on laadukas, etähallittava hälytysjärjestelmä.
Järjestelmä skaalautuu huoneistoista taloihin ja yrityksiin, jopa kolmellesadalle käyttäjälle.
​Järjestelmää voidaan hallinnoida joko segmenttinäppäimistön, mobiilisovelluksen, selainpohjaisen websovelluksen tai kauko-ohjaimen avulla.

Kattavan ilmaisinvalikoiman avulla järjestelmä pystytään suunnittelemaan juuri sinun kotisi- tai yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Valikoima kattaa mm. liikeilmaisimet, lämpö-, savu-, ja häkäilmaisimet, rikolasi-ilmaisimet, ovia ja ikkunoita valvovat magneettikoskettimet, sekä vuotovahdin.

Järjestelmää on mahdollista laajentaa myös muihin Jablotronin älykoti- tuotteisiin, kuten energiankulutuksen valvotaan, lämmityksen hallintaan tai valojen ohjaukseen.

Jablotron 100+ hälytysjärjestelmä on mahdollista liittää myös valitsemaasi hälytyskeskukseen. Hälytyskeskus voi sopimuksen mukaisesti, joko lähettää turvapalvelun kiinteistöösi, tai ottaa sinuun yhteyttä, jos jotakin tapahtuu.

Ota yhteyttä!

Itä-Helsingin Lukon asiantuntijat suunnittelevat kanssasi tarpeitasi vastaavan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden.​Asennus tehdään ammattimaisesti, joten jälki on varmasti siistiä ja käyttöönotto sisältää aina myös käytönopastuksen.