YALE DOORMAN älylukko

Yale Doorman on kodin älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta, kaukoavainta tai älypuhelinta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

Yale Doorman on osa Yale Smart Home -tuoteperhettä, jonka avulla nostat kotisi älykkyyden ja turvallisuuden uudelle tasolle.

Yale Doorman on osa Yale Smart Home -tuoteperhettä, jonka avulla nostat kotisi älykkyyden ja turvallisuuden uudelle tasolle.

Avaa ja lukitse kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla - koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi.

tilaa tästä!
FACE puhelinsovellus
Yale Doorman -älylukon ominaisuudet

- Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

- Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi

- Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle

- Turvallisuus – aukeaa sisäpuolelta ilman virtaa

- Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen

- Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

- Mobiilikäyttö – Avaa ovi matkapuhelimella, mistä vain

- Taattua ABLOY-laatua

YALE DOORMAN asennus

Jätä Yale Doorman asennus ammattitaitoisten lukkoseppiemme käsiin. Asentajamme huolehtivat, että kaikki toimii moitteettomasti, asennusjälki on siistiä ja antavat lopuksi käyttökoulutuksen.