top of page

ABLOY PULSE lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – järjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot keskustelevat keskenään. Se mahdollistaa helpon ja turvallisen hallinnoinnin pilvipalvelun kautta.

ABLOY PULSE soveltuu kaikkiin käyttökohteisiin, joissa asukkaat ja käyttäjät arvostavat kustannustehokkuuta, turvallisuutta, ekologisuutta ja käyttömukavuutta.

ABLOY PULSE saa tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä

​ABLOY PULSE on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa harvestoiva tuote, joka tuottaa oman energiansa avaimelle ja lukolle avaimen työntöliikkeestä. Ilman paristoja ja ilman kaapelointia.  

​ABLOY PULSE avain on varmatoiminen ja helppokäyttöinen LEDindikaatiolla varustettu symmetrinen avain.  

Avaimen LED välähtää vihreänä, mikäli  kulku lukosta on sallittu ja punaisena, mikäli avain ei toimi kyseisessä lukossa.

 

ABLOY PULSE päivittävä lukija

ABLOY PULSE päivättävä lukija mahdollistaa avainten kulkuoikeuksien päivittämisen sekä oven avaamisen avainta näyttämällä. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä.

Jotta lukitusjärjestelmästä saadaan käyttöön kaikki sen laajat ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla suositellaan, että kaikkiin porrashuoneiden ulko-oviin asennetaan päivittävä ABLOY PULSE lukija.

ABLOY PULSE asennus

ABLOY PULSE valikoimasta löytyy kattava valikoima avainpesiä erilaisiin oviin ja käyttötarkoituksiin. Joissain tapauksissa vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä, jolloin oven ulkonäkö säilyy ennallaan. Myös vanhojen asbestipalo-ovien lukitus voidaan päivittää vaihtamatta lukkorunkoja. IHL Turva toimittaa ABLOY PULSE järjestelmän taloyhtiöönne ammattitaitoisesti suunniteltuna ja asennettuna, lisäksi huollamme ja päivitämme sekä lukoston, että muun oviympäristön koko sen elinkaaren ajan.

bottom of page