Yritys
IHL Turva

IHL Turva on 50-vuotias perheyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamista ja ratkaisuja lukitus- ja turvajärjestelmiin. Vuosien kokemus on luonut meille position markkinoiden ammattilaisena, joka palvelee henkilökohtaisella otteella ja on tunnettu alalla myös huippu työpaikkana.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa toimintaamme

Ala on ollut digitaalisen muutoksen aallonharjalla jo vuosia, jonka tuloksena henkilökohtaisen palvelun rooli on korostunut entisestään. Olemmekin alan harvoja toimijoita, joka panostaa entistä enemmän laadukkaaseen asiakaspalveluun ja kivijalassa sijaitsevaan liiketilaan mihin olet aina tervetullut.
Muutos on laajentanut toimintaamme kokonaisvaltaisempaan palveluvalikoimaan.
Haluamme kehittyä ja vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa,
jonka tuloksena uudistumme nimellä IHL-Turva.

Yrityksemme on Abloy valtuutettu, sekä iLOQ jälleenmyyjä. Olemme myös Finsanssiala Ry:n hyväksymä lukitus- ja rikosilmoitinliike, sekä osa Vastuu Grop Oy:n (ent. tilaajavastuu) Luotettava Kumppani ohjelmaa.

Yrityksellemme myönnetty kiwa inspectan toimesta ISO 9001:2015 laatu-, ISO 14001:2015 ympäristö-, sekä ISO 45001 työterveys- ja turvallisuus sertifikaatit.

IHL Turva Oy on Turvaurkoitsijat Ry:n jäsenliike.

Arvot

Arvomaailmamme keskiössä on toisten kunnioitus. Palvelemme perheyritykselle ominaisella,
henkilökohtaisella ja välittävällä otteella. Olemme asiantuntija mutta kuitenkin lämmin. Haluamme luoda asiakkaille ja työntekijöille turvallisen ympäristön missä palvellaan ammattitaidolla ja kunnioituksella.

Visio

Kehitymme jatkuvasti ja positioidumme vahvana asiantuntijana turvallisuusalalla myös tulevaisuudessa. Jatkuvan kehityksen kohteena on asiakaspalvelu ja työnantajamielikuva. Kasvua haemme turvajärjestelmäpuolelta ja uusien palveluiden kautta.

Olemme vuoden 2020 Turvaurakoitsija!

Itä-Helsingin Lukko Oy valittiin Turvaurakoitsijat Ry:n toimesta ​Vuoden 2020 Turvaurakoitsijaksi! Turvaurakoitsijat Ry:n hallitus tekee vuosittain valinnan liiton yhteistoimintajäsenten ehdotusten pohjalta.​ Olemme todella otettuja ja kiitollisia saamastamme tunnustuksesta ja teemme kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme jatkossakin nimityksen arvoisesti.

Yritystarina

Yrityksen perusti Veikko Vesanto, joka toimi alalla vuodesta 1946 aloittaen viilarina silloisessa ABLOY -lukkoja valmistaneessa Kone ja Sillassa. Kun Oy Wärtsilä Ab 1960-luvun lopulla siirsi lukkotuotantonsa vastavalmistuneeseen Joensuun tehtaaseen, perusti Veikko oman lukkohuoltoliikkeensä silloiseen asuinpaikkaansa Roihuvuoreen.
Aluksi toiminta perustui kotoa tehtäviin “keikkoihin”, joita olivat lähinnä mekaanisten lukkojen korjaukset, sarjoitukset ja asennukset.Toiminta alkoi siis hyvin vaatimattomasti kuten silloin oli tapana.

Vuodesta 1970

Tuolloin nykymuotoinen toiminta ja turvalaitteiden todellisuus oli vain visionäärien mielikuvitusta.
Vuosien saatossa, kun tarve turvallisuuden lisäämiseen kasvoi, myös Itä-Helsingin Lukon toiminta laajeni aikaa myöden tämän päivän yksitoista henkeä työllistäväksi keskisuureksi turva-alan liikkeeksi.

Paljon on tänä aikana alalla tapahtunut. Mekaaninen lukitus pitää edelleen pintansa ja löytää paikkansa kodeistamme ja yrityksistämme. Mekaanisen lukituksen rinnalle on noussut vahvasti myös sähköinen lukitus joka jatkaa kehittymistään jatkuvasti. Kuluneina vuosina on mukaan tullut myös kulunvalvonta ja kulunhallinta, hälytys- ja rikosilmoitinjärjestelmät, kameravalvonta ja monta muuta tuotetta ja toimintaa jotka liittyvät lukitus- ja turvaurakointiin.

Vuosien aikana yritys on panostanut koulutukseen. Lähes kaikki yrityksen palveluksessa olevat henkilöt, niin lukkosepät kuin toimistohenkilökuntakin on koulutettu oppisopimuksella jolla yrityksessä edelleen pidetään yllä vanhaa mestari/kisälli koulutustapaa.Vuonna 1989 Veikon poistuttua keskuudestamme jatkoivat hänen alusta asti yrityksen toiminnassa mukana olleet lapsensa yritystoimintaa. Tänä päivänä yritystä pyörittää jo kolmas sukupolvi.

Yli neljänkymmenen Kauppakartanonkadulla vietetyn vuoden jälkeen Itä-Helsingin Lukko muutti marraskuussa 2020 täysin remontoituihin uusiin tiloihin Herttoniemeen, Mekaanikonkadulle.

Perheyrityksen voima on asiakkaan aito kunnioitus ja palveluhenki. Tarjoamme edelleen samaa luotettavaa, joustavaa ja mutkatonta palvelua mihin asiakkaamme ovat tottuneet alusta alkaen.

Syyskuussa 2021 yrityksen nimi muuttui virallisesti Itä-Helsingin Lukosta
​IHL Turva Oy:ksi

Yrittäjät
Katri Koskela
Toimitusjohtaja
katri.koskela@ihlturva.fi
Tiia Kuparinen
Hallituksen puheenjohtaja,
​toimitusjohtajan sijainen
tiia.kuparinen@ihlturva.fi
Johtoryhmä
Matti Lahti
Työnjohto
Lari Mäkelä
LST, Projektit
Caj Gardemeister
LSM, Asiakkuusjohtaja