Uusi Abloy EASY - lukitusjärjestelmä

ABLOY EASY nostaa mekaanisen lukituksen jälleen uudelle tasolle. ABLOY EASY on tuttu, turvallinen ja ihastuttavan tyylikäs lukitusratkaisu. Se tuo helppokäyttöistä varmuutta niin kotiin kuin konttoriin, mökille, varastoon ja virastoon – kaikkialle.

EASY-avaimen avainlehti on isompi kuin edeltäjissään. Se istuu hyvin käteen, joten sitä on helppo ja yksinkertaisesti miellyttävä käyttää. Symmetrinen muotoilu tarkoittaa myös sitä, että avain sujahtaa lukkoon luontevasti kummin päin tahansa.

Patentti on voimassa vuoteen 2040 saakka.

Mekaaninen lukitus on tuttu ja edelleen turvallinen valinta.

Perinteinen, mekaaninen lukitus on edelleen toimiva ja varma valinta moneen kohteeseen. Mikäli kohteen vaihtuvuus on pieni, eikä avaimia joudu hukkaan usein, on mekaaninen lukitus hyvä investointi.

Itä-Helsingin Lukko suunnittelee, asentaa ja huoltaa mekaanisia lukkoja ja lukostoja jo viidenkymmenen vuoden kokemuksella.

Hankinta ja ABLOY lukon asennus

Myymälästämme löytyy laaja valikoima mekaanisia ABLOY SENTO ja ABLOY CLASSIC lukkoja. Umpi- ja profiilioven avainpesistä ja riippulukoista parvekeovien pitkäsalvoissa käytettäviin ovaalin muotoisiin avainpesiin.
Sarjoitamme mekaaniset lukot myös olemassa olevalle mekaaniselle Abloy avaimelle.

Avainpesien lisäksi pystyt hankkimaan meiltä joko varasto-, tai tilausvalikoiman kautta kaikki Abloyn valmistamat mekaaniset lukkorungot.
Huomioithan kuitenkin, ettei vanhojen lukkorunkojen mitoitus ole enää samanlainen tämän päivän runkojen kanssa.

Anna asiantuntevien lukkoseppiemme hoitaa Abloy lukkojesi asennus.
Asentajamme huolehtivat siitä, että lukkosi on toimintavarma ja asennusjälki siistiä. Samalla käynnillä voit pyytää lukkoseppää tarkastamaan myös muun lukituksesi kunnon.

Itä-Helsingin Lukko suunnittelee, asentaa ja huoltaa mekaanisia lukkoja ja lukostoja jo viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä!