Avainhallinta

​Tarjoamme lukosto- ja avainhallintapalvelua taloyhtiöille, isännöitsijätoimistoille, huoltoliikkeille, yrityksille ja yhteisöille. Lukostohallinnassa ylläpidämme lukostoanne ja huolehdimme siitä, että sarjoitus- ja lisäavaintilaukset hoidetaan ja toteutetaan turvallisesti ja sovitulla tavalla. Uudet avaimet löytävät varmasti oikean omistajansa ja kopio avainsopimuksesta kuittauksineen on helposti saatavilla pilvipohjaisesta järjestelmästä.

Avainhallinnassa huolehdimme kiinteistön koko avainliikenteestä luovutuksesta seurantaan ja palautukseen, sekä avaimien asianmukaisesta säilytyksestä. Sähköisesti ja asiakkaallemme läpinäkyvällä tavalla.

Palvelumme avulla asiakkaidemme lukostot ja avaimet pysyvät aina ajantasalla ja ulos luovutettujen avainten haltijat on helppo selvittää.
​Palvelun sisältö on räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Toteutamme palvelumme LokiTime avainhallintaohjelmiston, sekä oman testatun työnkulkumme avulla. Avaimista on aina olemassa sähköinen kuittaus (PDF) ja lisämaksusta myös isännöitsijän tai kiinteistönhoitajan on mahdollista päästä katsomaan dokumentaatioita ja avainrekistereitä omalta työpisteeltään.

Avaimet ja lukostotiedot säilytämme Abloy Oy:n ohjeistuksen,
sekä Finanssialan avainsäilytysohjeen mukaisesti.
Avainhallinta on osa tietoturvaa

​Oikein toteutettu avainhallinta pidentää lukitusjärjestelmän elinkaarta ja järjestelmän turvataso pysyy korkeana.

Yksikin kadonnut avain on aina riski. Kadonneella avaimella voi yrityksessä päästä käsiksi esimerkiksi palvelimiin tai kassaan, tai sen avaulla voidaan vierailla henkilökunnan tiloissa.

Hyvin suunnitellulla lukituksella ja avainhallinnalla riskit voidaan minimoida, sillä jokaisella avaimella on aina omistaja. Tämä nostaa kynnystä jättää avaimen katoaminen ilmoittamatta. Ilmoitettu avain voidaan poistaa lukostosta ja turvataso palautuu jälleen oikealle tasolleen.  

Ulkoistettu avainhallinta tuo mielenrauhaa ja vapauttaa työntekijöiden aikaa tuottavaan työhön.
Tiedätkö miten avainhallinta hoidetaan sinun taloyhtiössäsi tai yrityksessäsi?

Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi kiinteistönne nykytilanne ja suunnitellaan teille parhaiten sopiva lukosto- ja avainhallinta kokonaisuus.