iLOQ S50 -
pääsynhallintajärjestelmä

iLOQ S50 -pääsynhallintajärjestelmässä älypuhelin toimii sekä lukon avaimena että virtalähteenä.
iLOQ S50 -lukko avataan koskettamalla oven nuppia puhelimella. Lukkosylinterin sisällä oleva NFC-radio kerää sähkövirran NFC-induktiosta ja varaa sähköllä lukon energiakennot. Toinen energiakennosta käytetään lukon vääntönupin vapauttamiseen ja toinen sen automaattiseen lukitsemiseen.

Puhelin tunnistetaan PKI -salausjärjestelmällä (Public Key Infrastructure, PKI). Lukko ja puhelin tunnistavat toisensa (mutual authentication) AES-256-salausta käyttämällä. Lukon avaaminen tai avausyritykset raportoidaan reaaliaikaisesti pilvipalveluun.

iLOQ S50 -pääsynhallintajärjestelmää hallinnoidaan internetin kautta iLOQ Manager -ohjelmistolla.

Tekninen infrastruktuuri

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

Hyödyt

iLOQ S50 hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimen avulla.
iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella, joka yhdistää useat toimipaikat kätevästi yhteen helppokäyttöiseen alustaan.