Oviautomatiikka on osa esteetöntä kulkemista

Oviautomatiikka tekee kulkemisesta vaivatonta ja helppoa.
Automaattisesti avautuvat ovet helpottavat jokapäiväistä elämää ja pääset helposti sisään ja ulos tilasta kantamusten kanssa, tai mikäli liikkuminen on muusta syystä hankalaa.

Automatiikka avaa oven ja sulkee sen kulkemisen jälkeen. Kulkeminen on näin esteetöntä ja turvallista. Oviautomatiikkaa voidaan hyödyntää palvelutaloissa, sairaaloissa, virastoissa, yrityksissä ja liikekiinteistöissä, kuten kaupoissa, kuntosaleilla ja toimistoissa, sekä asuinkerrostalojen porrastaso-ovissa ja myös huoneistojen ovissa.

​Oviautomatiikka on mahdollista jälkiasentaa myös olemassa oleviin oviympäristöihin.

Ovien aukaisu voidaan toteuttaa monella eri tekniikalla tarpeesta riippuen ja turvallisuutta voidaan parantaa entisestään erilaisia tutkia käyttämällä. Suosittelemme aina ensisijaisesti EN16005 standardin täyttäviä tuotteita ja ratkaisuja.

FACE puhelinsovellus
FACE puhelinsovellus
FACE SL5 liukuovikoneisto
Sicutec MBAR / LBAR puomikoneisto
Portti- ja puomikoneistot

Puomeilla ja porteilla voidaan estää tiloissa ja kiinteistöjen pihoilla tapahtuvaa luvatonta läpikulkua, sekä muuta liikkumista. Portti- ja puomiautomatiikka mahdollistaa puomin tai portin automaattisen avautumisen ja sulkeutumisen siihen oikeutetuille henkilöille ja ajoneuvoille. Järjestelmästä riippuen portin tai puomin aukaisu voidaan toteuttaa useilla eri ratkaisuilla, kuten PIN koodilla, ovipuhelimella tai kulkutunnisteella.

Toteutamme ratkaisuja sekä yritysten ja teollisuuden, että yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä!

Itä-Helsingin Lukko suunnittelee ja asentaa oviautomatiikkajärjestelmiä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!